film izle

Anadolu MUN 2016

Anadolu MUN Nedİr?

Anadolu MUN (Model United Nations) 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi'nde yapılacak olan Model Birleşmiş Milletler simülasyonudur. Öğrencilere MUN hakkında verilecek eğitimin ardından gerçekleşecek simülasyonda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi oturumu canlandırılacaktır. Konferans dili Türkçe'dir.

Anadolu MUN 2016'ya Nasıl Katılabİlİrİm?

Eğer Türkiye programına kayıtlı, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi iseniz 09 Mart - 10 Nisan 2016 tarihleri arasında başvurunuzu başvuru formumuzu doldurarak yapabilirsiniz. Başvuru ve katılım için ayrıca bir ücret alınmayacak olup, ulaşım, konaklama ve yemek hizmetleri ilgili proje tarafından karşılanacaktır. Katılım için sınırlı sayıda kontenjan belirlenmiştir. Seçilen adaylara 18-22 Nisan 2016 tarihleri arasında doğrudan bildirim yapılacaktır.

• Ulaşım

Şehir dışından gelecek öğrencilerimiz tren veya otobüs ile Eskişehir'e ulaşabilirler. Gidiş-geliş biletleri ilgili proje tarafından karşılanacak olup organizasyon komitemiz katılacak adaylarla birebir görüşerek biletleri e-posta yoluyla ileteceklerdir.

• Konaklama

Şehir dışından gelecek öğrencilerimiz Üniversite Caddesi üzerinde bulunan Eskişehir Sör Otel'de iki ya da üç kişilik odalarda konaklayacaktır. Öğrencilerimiz 13-14-15 Mayıs 2016 için konaklama talep edebilirler. Konaklama yarım pansiyondur (kahvaltı ve akşam yemeği) ve ilgili proje tarafından karşılanacaktır. Öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Anadolu MUN'da Hangİ Komİte Olacak?

Anadolu MUN 2016 bünyesinde Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (UNSC) yer alacak ve komite bünyesinde 15 ülke temsil edilecektir. Simülasyonda Güvenlik Konseyi Reformu ana tema olacak ve üye devletlerin reform konusuna yaklaşımları simüle edilerek sonuç metni ve öğrenim çıktısı oluşturulacaktır.

Anadolu MUN 2016 Nerede Yapılacak?

Anadolu MUN 2016 Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü, Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılacaktır. Başvuru ve katılım Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencilerine açıktır. Öğrencimizin ulaşım, konaklama ve yemek giderleri ilgili tarafından karşılanacak olup, öğrencilerden katılım ücreti veya ek ücret talep edilmeyecektir. Eskişehir'e ulaşım için biletleriniz e-posta adreslerinize gönderilecektir.

Öğrenci Merkezi Binası
    Öğrenci Merkezi Bina İçeriği