film izle

Anadolu MUN 2017

Anadolu MUN Nedİr?

Anadolu MUN (Model United Nations) 8 Aralık 2017 Cuma günü Anadolu Üniversitesi'nde yapılacak olan Model Birleşmiş Milletler simülasyonudur. Öğrencilere MUN hakkında verilecek eğitimin ardından gerçekleşecek simülasyonda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi oturumu canlandırılacaktır. Konferans dili Türkçe'dir.

Anadolu MUN 2017'ye Nasıl Katılabİlİrİm?

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Türkçe veya İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi iseniz
09 Ekim - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında başvurunuzu başvuru formumuzu doldurarak yapabilirsiniz. Başvuru ve katılım için ücret alınmayacaktır. Katılım için sınırlı sayıda kontenjan belirlenmiştir.

• Ulaşım ve Konaklama

Ulaşım ve konaklama bedelleri katılımcılar (öğrenciler) tarafından karşılanacaktır.
             Etkinlik günü öğle yemeği ve ara ikramlar Anadolu Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.

Anadolu MUN'da Hangİ Komİte Olacak?

Anadolu MUN 2017 bünyesinde Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (UNSC) yer alacak ve komite bünyesinde 15 ülke temsil edilecektir. Simülasyonda Güvenlik Konseyi Nükleer Silahların Yayılması ana tema olacak ve üye devletlerin nükleer silahların yayılması konusuna yaklaşımları simüle edilerek sonuç metni ve öğrenim çıktısı oluşturulacaktır.

Anadolu MUN'un Amacı Nedİr?

Anadolu MUN'un amacı oturumlar sonrası çıkacak karar metninin BM Türkiye Ofisi ile paylaşılmasıdır.

Anadolu MUN 2017 Nerede Yapılacak?

Anadolu MUN 2017 Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü, Kongre Merkezi Salon Anadolu'da yapılacaktır. Başvuru ve katılım Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Türkçe ve İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerine açıktır.

Kongre Merkezi Binası
    Salon Anadolu